Kılıçdaroğlu'ndan CHP seçmenine ‘sokak’ uyarısı!

NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlerine hitaben “Sizi sokağa inmeniz, çatışmanız için tahrik edebilirler.

Ana muhalefet partisi liderinden 2023 seçimlerine 20 ay kala ‘sokak’ uyarısı geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlerine hitaben “Sizden sabır istiyorum, sabırla bekleyin. Sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler. Çatışma kültürünü öne çıkarabilirler. Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMHURBALKANI ADAYI GİBİ OY İSTEDİ

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimalinin gündemdeki yerini koruduğu şu günlerde seçmenlerinden oy da isteyen Kılıçdaroğlu, “Bütün hedefim Türkiye’ye huzuru getirmek. Öyle bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz ki yapacağınız her eleştiri karşılığında Allah’ın izniyle bizim iktidarımızda, dostlarımızla beraber inşa ettiğimizde, diyeceksiniz ki hiç kimse sabahın köründe gelip benim kapımı basmayacak. Eleştiriyi özgürce yapacaksınız. Biz de siyasetçiler olarak o eleştirileri dikkate alacağız. Sizden oy istememin temel nedeni bu. Oy vereceksiniz ki özgürce eleştirebilesiniz. Oy vereceksiniz ki rahatlıkla gezebileceksiniz. Bunu yapacağız. Gerçek anlamda ülkemize demokrasiyi getireceğiz” diye konuştu.

“24 SAAT ÇALIŞIYORUM”

Kılıçdaroğlu, Çeşme’yi cennet gibi bir yer olarak tanımlayarak “Cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz, tatil yapıyorsunuz ama unutmayın; bu kardeşiniz sizin için 24 saat çalışıyor. Ülkemi seviyorum. Hangi kimlikten, hangi inançtan, hangi yaşam tarzından olursa olsun bu ülkenin insanlarına hizmet etmek benim görevimdir” diye konuştu.

EKREM ORAN: HERKESE HİZMET EDİYORUZ

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise “Sosyal belediyecilik anlayışıyla, ayrım yapmadan toplumun her kesimine dokunan hizmetlerimiz, sahip olduğumuz değerlerimizi koruyarak gelecek nesillere sağlıklı yarınlar bırakacak projelerimizle, ülkemizi çağdaş medeniyetlerin ötesine taşıma hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanım, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, üreten, çağdaş, aydınlık Türkiye’yi yaratma mücadelenizin bir neferi olmaktan şeref duyuyorum. Sizin önderliğinizde Cumhuriyet meşalesini onurla taşıyacak, atacağımız adımlarla, başarılarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki ilk seçimde cumhuriyetimizi yeniden demokrasi ile taçlandırma hedefini hep birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz